God kväll mina fina :)
Hoppas allt är fint med er. Jag ligger just i Angelica fotölj med fötterna på "våran sittpuff" (min just nu mest hatade sak i denna lägenhet!)
Jag har haft en mysipysig natt, sprungit till Motalabussen och jobbat 12.30-18 med snygga bruden Hanna, sen hunnit tillbaka in hit till Linköping igen. Woooh hela min dag har typ bestått utav bussresor haha :)

Helgen var ur mitt seende KAOS!
Fredagen så var de jobb, hem hit igen, lite vin och umgicks med Angelica och Jocke. Sen efter ett tag kom min vän Jocke hit, vi tog en promenad som var så pass vinglig att det är ett under att jag ens tog mig framåt.
Tur nog är att han kunde hålla i mig haha!! Sen har jag inte mycke till minne kvar kan jag lova. ..
Lördagen så hade jag och Angelica sängmys halva dagen. Klockan fem kom Ann och Hanna hit. Fixade mat, gjorde i ordning oss sen var kvällen igång :)!
Tre grabbar kom hit, bjöd på champagne och livade upp stället ordentligt :)

Kvällen fortsatte med att jag föll pladask rakt ner på golvet! Puffjävleln stod ivägen och jag flög över den haha!!
Vidare ner till harrys,sliver & riva. Fin fin tid där inne, fick namnet "hamburgare" av Angelica! Jag happade bort alla och kvällen slutar med att jag går ner till bussen mot Motala. möter mitt ex som är snäll och betalar min resa.
Där sitter Anna Holmgren.. Full, förbannad, ledsen, nöjd brevid Ex:et i enbart min tunnaste/genomskinliga lila topp med min mobil i handen. Inga nycklar och inget annat på mig, alltså utan jacka.
KORKADE ANNA! JAG KUNDE FAN FRYSIT IHJÄL. så spenderade natten hos föräldrarna som jag väckte haha :) ..

Nu är det slut med detta! Hitta problemet som bryter ner mig innifrån så jag en gång för alla kan få tillbaka mina båda fötter på jorden igen.
Välkommen tillbaka den vanliga Anna..

Nu har jag fått skriv kramp i mina små fingrar och är helt vimsig av denna sida! Ska kolla lite film nu och mysa.

Pussar & Kramar Anna <3