Hellluuuuu!

Lördag och det ser ut som om det blir en ganska fin dag, om solen lyckas spricka fram genom molen. Igår blev mitt prov instället så jagar hemma, tog det fina fisken och försökte krya te mig litteeee :) 

Har jag berättat om Leijas pojkvän Rascal som är en fransk skogaholmslimpa <3 :) Det är en fransk bulldog som är två veckor äldre än Leija. Dem möttes på ivigningen av djurkliniken och så hördes vi av efter det och har träffats några gånger.
Ägare av henne är Sonny och Katrin - trevligt så pickar :) 

Igår skulle vi träffats i rastgården men det öste ner så vi åkte hem till dem istället. Drack en kopp kaffe och grisarna fick leka av sig lite :) 
Så idag hade dem bestämt dejt med en 2-årig fralla tik som skulle träffa Rascal i rastgården. Så Katrin frågade om vi ville följa med! Så idag ska dem få leka igen :D Hoppas bara vädret håller måttet!!!!

Annars har vi ingenting planerat alls för denna lördag... Skön slappisdag och vara vara! Har varit en hemsk vecka så skönt med lite familjetid och kunna umgås och inte bara stressa ner maten och sen sova.


Pjusssis och love Anna.
#amstaff #Nyhetsmorgon #nymo #mys #frukost #Love #tidig #morgon, americanstaffordshireterrier, family, familyfirst, franskbulldog, friends, vännerförlivet,