Hejsan!

Ja nu var det ett bra tag sedan som jag uppdaterade här. En hel del har hänt sedan sist och jag orkar inte samt vill inte dela med mig av allt. Men vissa saker kan jag lätt bjuda på! :) 

Jag och Hannes har haft besök av världens härligaste tjejer. Treoe det är ungeför två år sedna som vi alla började prata. O nu har vi träffats, umgåtts, våra hundar bott under samma tak och varit på utställning tillsammans. O det roligaste av allt var att se hur grym och COOL LUNG Bonzo var vid mötet av två nya människor samt tre nya hundar. MEN också att få se Leija och hennes syster Elsa träffas för första gången sedan 8 veckors ålder <3




TUUMMMVIIIRRRVELL! 

OH att jag och Leija har nu gjort debut i utställning! 

Åh ja! Vi kom på 3:e plats av 5 anmäla tikar. Vi fick även ett HP = Hederspris
Otroligt stolt över både mig och Leija. Vi som enbart tränat hemma ensamma & ute på gården (p.g.a. det otroliga dåliga utbudet här omkring med ringträning.) Ändå skötte hon sig exemplariskt.
Då menar jag verkligen exemplariskt!!! 


ja nu vill jag bara mer och mer!! :) Me and my star <3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja! Har fotat hundarna lite. Dem ligger och sover nu var för sig och Leija burtränas/ensamhetstränas och jag sitter i köket och njuter av mitt kaffe. 

 
Känner mig lite sådär små konstig i kroppen! Har gjort det några dagar nu, varit frusen och kliar i näsan, halsen och bara känt mig ynklig. Vet inte om et är allergi eftersom värmen kommit tillbaka eller vad tusan det är egentligen. 

 
Så jag tänkte ta en lugn dag och träna lite ensamhet med Leijs och bara vara... Är ensam hemma några dagar då Hannes är iväg på Gotland och jobbar, så kanske ska åka ut till landet och vandra i skogen med hundarna, slippa stadsmiljön och alla människor haha meeen jag vet inte :)
 
PUSS!
Amstaff, BLOGFAME, NIKE, Nikon, amstaffmix, hundträning, mexicanblackbirdast, utställning,